TRATAREA CEARCANELOR
Despre: cearcane maronii / negre, cearcane adanci
Tratamente pentru umplerea cearcanelor:
   grasime proprie, acid hialuronic, colagen
Tratamente pentru albirea cearcanelor:
   crema depigmentare, peeling chimic, peeling laser
Nou! Tratament Bio-Lifting™ cu Plasma-Gel™
Operatii estetice cearcane

* Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
  Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti
 
 
 

Colagen cearcane

Umplerea cearcanelor cu colagen

Colagenul este o proteina naturala, un material de constructie al tesuturilor organismului cum ar fi pielea, tesutul conjunctiv sau oasele. Colagenul creeaza volum, hidratare si tonicitate si da pielii un aspect natural.

Cu varsta tesutul de colagen se pierde prin procesul natural de imbatranire iar rezultatul este reducerea elasticitatii pielii si aparitia cearcanelor si ridurilor.

In medicina estetica colagenul este adesea utilizat in vederea umplerii cearcanelor si adanciturilor inestetice de sub ochi. Cele mai des folosite substante de umplere cu colagen sunt Evolence si Evolence Breeze.

In cadrul clinicii Luxury Aesthetics, Dr. Morad Iancu efectueaza tratamentul cearcanelor injectand subocular la nivelul stratului de colagen natural cantitatea optima de substanta de umplere. Injectarea cu colagen, datorita caracterului acestuia de natura biologica, prezinta numeroase avantaje si ofera rezultate imediate. Aspectul rezultat este intinerit, hidradat si natural.

Injectarea se efectueaza sub anestezie locala cu gel anestezic iar pacientul simte doar o usoara senzatie de disconfort. Se foloseste un ac foarte fin, atraumatic.

Procedura dureaza doar cateva minute. Tratamentul nu necesita timp de recuperare si pacientul se poate intoarce la activitatea curenta imediat dupa tratament.

Rezultatele sunt vizibile imediat si se mentin pentru o perioada de circa un an. Dupa efectuarea tratamentului este posibila aparitia unui minim de roseata la nivelul injectarii.

Riscurile asociate cu utilizarea colagenului in medicina estetica s-au diminuat semnificativ de-a lungul anilor. Procedura actuala este sigura si nu necesita testare prealabila in vederea analizarii sensibilitatii pacientului. Tratamentul se poate efectua inca de la prima vizita la cabinet

Programeaza acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu